Croatul Ante Puljici, transferat la Dinamo. El vine de la Gent şi a jucat în trecut la Dinamo Zagreb

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu clubul belgian Gent pentru transferul fundaşului croat Ante Puljici la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

146 afișări
Imaginea articolului Croatul Ante Puljici, transferat la Dinamo. El vine de la Gent şi a jucat în trecut la Dinamo Zagreb

Croatul Ante Puljici, transferat la Dinamo. El vine de la Gent şi a jucat în trecut la Dinamo Zagreb (Imagine: fcdinamo.ro)

În vârstă de 27 de ani, Ante Puljici a câştigat campionatul şi Supercupa Belgiei cu Gent în acest an.

Puljici a mai evoluat pentru NK Zadar, Lokomotiva Zagreb şi Dinamo Zagreb în prima ligă a Croaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici