Cronica etapei a 8-a a Ligii 1 la fotbal feminin

Meciurile etapei a 8-a a Ligii 1 la fotbal feminin s-au jucat în weekend, fără surprize deosebite. După toate probabilităţile, titlul va fi decis în ultima etapă, când primele două clasate, Politehnica Timişoara şi U Olimpia Cluj, vor juca cu trofeul pe masă, fiind departajate de un singur punct.

142 afișări
Imaginea articolului Cronica etapei a 8-a a Ligii 1 la fotbal feminin

Cronica etapei a 8-a a Ligii 1 la fotbal feminin

Universitatea Olimpia Cluj a jucat în deplasare la formaţia giurgiuveană Carmen Bucureşti. „O confruntare echilibrată” a fost sintagma utilizată de comentatori, conform frf.ro. Partida s-a încheiat cu victoria formaţiei clujene în ultimele minute ale jocului.

Politehnica Timişoara a câştigat confruntarea contra formaţiei bănăţene ACS Banat Girls.

Derby-ul Harghitei, dintre Vasas Femina FC – FK Csikszereda, urmează să fie jucat marţi, 16 mai, de la ora 17:00.

Meciul dintre Fair Play Joc Cinstit şi Universitatea Galaţi s-a încheiat cu scorul final de 3-3, echipele de pe locurile 5 şi 6 obţinând fiecare câte un punct.

Cristina Tudorache a reuşit un hattrick contra celor de la ACS Piroş Security Protect fiind jucătoarea ce a marcat în ambele reprize ale confruntării.

Anna Biro, de la ACS Târgu Mureş a înscris cele mai multe goluri în această etapă (4), contra celor de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Rezultatele etapei:

Play-Off

Sâmbătă, 13 mai:

Politehnica Timişoara – ACS Banat Girls 2-0
Au marcat: Teodora Meluţă, Nikolina Cakovic

Duminică, 14 mai:

FC Carmen Bucureşti – Universitatea Cluj 0-1
A marcat: Carolina Ţabur

Play-Out

AFC Fair Play Joc Cinstit – AFC Universitatea Galati 3-3
Au marcat: Carolina Solonca (2), Mihaela Mardari/ Lavinia Bot, Ioana Sfetcu, Andreea Surcica

ACS Piroş Security Protect – CSM Alexandria 0-5
Au marcat: Cristina Tudorache (3), Roxana Şerban (2)

ACS Tg. Mureş 1898 – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 7-1
Au marcat: Anna Biro (4), Timeea Krall , Marta David, Roxana Moldovan/ Larisa Olar

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici