Crucea Roşie a dat în judecată Poli Iaşi

Directorul general al Societăţii Naţionale Crucea Roşie România, Tedy Crestin, a declarat vineri, că a dat în judecată clubul Poli Iaşi, cerând magistraţilor să-i oblige pe şefii grupării ieşene la plata a 1 la sută din încasările făcute din vânzarea biletelor.

94 afișări
Imaginea articolului Crucea Roşie a dat în judecată Poli Iaşi

Crucea Roşie a dat în judecată Poli Iaşi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Potrivit Legii 36/2007, toate instituţiile de cultură, de divertisment, federaţiile şi organizaţiile sportive, asociaţiile, cluburile sportive şi fundaţiile care organizează manifestări sportive sunt obligate să perceapă un timbru al Crucii Roşii pentru fiecare bilet vândut. În vederea obţinerii acestor sume, Crucea Roşie a demarat un întreg procedeu pentru informarea tuturor societăţilor care au obligaţia de a vira acest timbru, prin intermediul trimiterii unor înştiinţări. Suma provizorie pe care o solicităm este de 1.000 de lei, urmând ca specialiştii să stabilească exact cât datorează Poli Iaşi de la 25 aprilie 2007 până acum. De asemenea, am cerut şi daune cominatorii de câte 100 de lei pentru fiecare zi de întârziere", a spus Tedy Crestin.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 9 iunie.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici