CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 31-25, în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a învins echipa daneză Midtjylland, cu scorul de 31-25 (16-13), duminică, în deplasare, în cel de-al şaselea meci din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

461 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 31-25, în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 31-25, în Liga Campionilor la handbal feminin

Campioana României a avut nevoie de şase minute pentru a prelua controlul partidei, după un prim atac în partidă nefructificat. Scorul primei reprize a fost stabilit de Cristina Neagu. Repriza a doua a adus o scădere în nivelul de joc al CSM-ului: defensiva a fost nesigură, eliminările s-au înlănţuit, iar Midtjylland a reuşit, după 40 de minute de la momentul în care predase conducerea în start de meci, să egaleze şi chiar să treacă în avantaj, scor 23-22. De atunci, însă, CSM Bucureşti a revenit şi a izbutit să se impună la şase goluri diferenţă.

Cea mai bună marcatoare a întâlnirii a fost interul stânga al echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, care a punctat de zece ori. Au mai înscris pentru campioana României: Marit Malm Frafjord 8 goluri, Amanda Kurtovic 4, Isabelle Gullden 2, Oana Manea 2, Jelena Grubisic 1, Majda Mehmedovic 1, Nathalie Hagman 1, Gnosiane Niombla 1, Aneta Udriştoiu 1.

Pentru Midtjylland au marcat: Anne Mette Pedersen 6, Helene Gigstad 5, Louise Burgaard 5, Tonje Leoseth 4, Veronica Kristiansen 3, Mie Augustesen 2, Judith Sans Serra 1.

CSM Bucureşti ia o opţiune importantă pentru câştigarea grupei. În clasamentul grupei principale 1, CSM Bucureşti este lider, cu 10 puncte, urmată de Rostov, 8 puncte, Gyor, 6 puncte, NFH - Nykoebing, 4 puncte, RK Krim Mercator, 4 puncte, FC Midtjylland, 2 puncte.

CSM Bucureşti va juca următorul meci, în Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din Capitală, cu Rostov, duminica viitoare, de la 18:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici