CSM Bucureşti, echipa Primăriei Capitalei, eşec surprinzător în Liga Florilor

CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, a fost învinsă duminică, într-un meci jucat în devans pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor de Dunărea Brăila, cu scorul de 27-25 (15-16). Acesta a fost ultimul meci al „tigroaicelor” în campionat, în 2021.

866 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti, echipa Primăriei Capitalei, eşec surprinzător în Liga Florilor

CSM Bucureşti, echipa Primăriei Capitalei, eşec surprinzător în Liga Florilor

Implicată în Liga Campionilor, CSM Bucureşti a fost programată să joace în devans meciul din deplasare cu Dunărea Brăila, din etapa a 9-a a Ligii Florilor.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care cele două echipe au condus, pe rând, dar niciodată cu mai mult de două goluri. CSM a intrat cu un avantaj de un gol la pauză (15-16)

În partea secundă, colonia braziliană a dunărencelor a trecut uşor în avantaj, iar din minutul 48 s-a desprins pas cu pas, ajungând să menţină un avantaj constant de 2-3 goluri.

Finalul a fost intens, gazdele jucând în 6 jucătoare în ultimele 2 minute, în care Care Carmen Martin a ratat o aruncare de la 7 metri, la 26-24, iar Dunărea a reuşit să marcheze în inferioritate.

CSM mai are de jucat în Liga Campionilor, în 13 şi în 20 noiembrie, cu FTC Budapesta.

După înfrângerea de duminică, CSM Bucureşti ocupă temporar locul 2, cu 19 puncte. Pe prima poziţie se situează Rapid Bucureşti, cu 21 de puncte, cu un meci mai puţin jucat.

Liga Florilor va fi întreruptă până în 5 ianuarie 2022, echipa naţională urmând să participe la Campionatul Mondial din Spania, între 1 şi 19 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici