Cum sărbătoreşte Coreea de Nord Cupa Mondială la fotbal - FOTO

Deşi Coreea de Nord nu participă la actuala ediţie a Cupei Mondiale la fotbal, nord-coreenii sărbătoresc în felul lor evenimentul care are loc o singură dată la fiecare 4 ani.

3075 afișări
Imaginea articolului Cum sărbătoreşte Coreea de Nord Cupa Mondială la fotbal - FOTO

Cum sărbătoreşte Coreea de Nord Cupa Mondială la fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nord-coreenii au realizat noi timbre pentru a celebra Cupa Mondială 2014, informează huffingtonpost.com.

Într-unul dintre timbre apar doi fotbalişti, unul controlând balonul, iar celălalt efectuând un tackling.

Pe timbru apare şi stema Federaţiei Nord-Coreene de Fotbal.

Nord-coreenii pot urmări meciurile de la Cupa Mondială 2014 la postul naţional de televiziune, însă cu o oarecare întârziere. Meciul Italia-Anglia (2-1), disputat sâmbătă, a fost transmis luni la postul naţional de televiziune din Coreea de Nord.

Potrivit site-ului KCNA Watch, nord-coreenii au lansat şi alte timbre, unul dintre ele celebrând 120 de ani de la înfiinţarea Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

Coreea de Nord a participat la Cupa Mondială din 2010, disputată în Africa de Sud, fiind ocupanta ultimului loc în grupa G, din care au mai făcut parte Brazilia, Portugalia şi Coasta de Fildeş.

Nord-coreenii au fost învinşi atunci în toate cele trei partide disputate, cel mai bun rezultat fiind 1-2 cu Brazilia. Portugalia le-a administrat nord-coreenilor cea mai drastică înfrângere, învingându-i cu scorul de 7-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici