Cupa Davis: Hănescu şi Ungur au declinat participarea la întâlnirea cu Finlanda

Cei mai buni jucători români din clasamentul ATP, Victor Hănescu şi Adrian Ungur, au declinat participarea la întâlnirea de Cupa Davis, dintre România şi Finlanda, din 14-16 septembrie.

359 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: Hănescu şi Ungur au declinat participarea la întâlnirea cu Finlanda

Victor Hănescu şi Adrian Ungur (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Am purtat discuţii cu cei doi şi s-au decis să nu participe, spunând că îşi continuă sezonul pe zgură", a confirmat, joi, pentru MEDIAFAX, căpitanul nejucător al României, Ciprian Porumb.

Adrian Ungur (nr. 110 ATP) şi Victor Hănescu (102 ATP) vor participa, în schimb, la Turneul BRD Braşov Challenger, la care au fost desemnaţi favoriţi 1, respectiv 3. Competiţia va avea loc între 2-9 septembrie, fiind dotată cu premii totale de 30.000 de euro. La acelaşi turneu va participa şi Marius Copil, care s-ar putea alătura echipei României pentru confruntările de la Cluj, cu Finlanda.

În urmă cu câteva zile, Ciprian Porumb anunţase că cinci jucători au răspuns afirmativ convocărilor pentru Cupa Davis: Horia Tecău, Victor Crivoi, Florin Mergea, Petru-Alexandru Luncanu şi Andrei Dăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici