CUPA DAVIS - Horia Tecău: Am greşit mai mult decât trebuia astăzi

Tenismanul Horia Tecău a declarat, sâmbătă, după ce el şi Florin Mergea au pierdut meciul cu Andrej Martin şi Igor Zelenay, că este dezamăgit de modul în care a jucat unele puncte şi a subliniat că el şi colegul său au greşit mai mult decât trebuia.

177 afișări
Imaginea articolului CUPA DAVIS - Horia Tecău: Am greşit mai mult decât trebuia astăzi

CUPA DAVIS - Horia Tecău: Am greşit mai mult decât trebuia astăzi

"Sunt dezazmăgit de rezultat şi de modul în care am jucat unele puncte, am greşit prea mult pe retur. Am jucat agresiv, dar au fost câteva mingi pe care trebuia să le jucăm mai bine. Adversarii noştri au servit bine, mai ales Zelenay. Cred că primul set a fost foarte important, ar fi putut fi setul nostru şi poate ar fi fost meciul nostru. Am greşit mult mai mult decât trebuia astăzi", a spus Tecău la TVR.

"Nu a fost ziua noastră, am fost mereu cu un pas în urmă", a afirmat şi Florin Mergea.

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-3, de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, în al treilea meci al întâlnirii de Cupa Davis de la Mamaia, astfel că Slovacia conduce la general cu 2-1.

Vineri, Marius Copil, locul 180 ATP, l-a învins, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), pe Norbert Gombos (126 ATP), iar Adrian Ungur, locul 199 ATP, a fost învins de Martin Klizan, 38 ATP, 6-4, 6-2, 6-0.

În ultima zi a întâlnirii, duminică, Marius Copil îl va întâlni pe Martin Klizan, iar Adrian Ungur va juca împotriva lui Norbert Gombos.

Întâlnirea dintre România şi Slovacia se desfăşoară la Club Idu din staţiunea Mamaia.

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici