CUPA DAVIS: Lotul României pentru meciul cu Danemarca

Componenţa echipei României pentru partidele cu Danemarca, din Cupa Davis, a fost stabilită şi înaintată marţi forului internaţional de profil. Căpitanul nejucător Ciprian Porumb i-a trecut pe lista oficială pe jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

394 afișări
Imaginea articolului CUPA DAVIS: Lotul României pentru meciul cu Danemarca

CUPA DAVIS: Lotul României pentru meciul cu Danemarca

Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

Victor Hănescu, deşi şi-a exprimat anul trecut disponibilitatea de a discuta despre revenirea în echipa de Cupa Davis, nu se află printre jucătorii României.

Tot marţi, căpitanul nejucător al Danemarcei a anunţat lotul echipei sale, format din jucătorii: Frederik Nielsen (29 de ani), Martin Pedersen (25 ani), Thomas Kromann (25 ani) şi Christoffer Konigsfeldt (23 ani).

Cel mai titrat jucător nordic este Frederick Nielsen care ocupă locul 374 la simplu şi 20 la dublu.

România şi Danemarca se vor duela între 1-3 februarie, la Cluj, meciurile contând pentru primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici