Cupa Presei la fotbal: Mediafax s-a calificat în semifinale

Echipa Mediafax & Friends a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-2, formaţia Gazeta Sporturilor, în al treilea meci al grupei B, din cadrul Cupei Presei Romanian Corporate Sports, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei ce se desfăşoară în acest week-end la Baza Voinicelul.

236 afișări
Imaginea articolului Cupa Presei la fotbal: Mediafax s-a calificat în semifinale

Cupa Presei la fotbal: Mediafax s-a calificat în semifinale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mediafax & Friends a mai înregistrat două victorii în grupă, scor 5-1, vineri, cu Hyperion Group, şi scor 4-0, sâmbătă, cu Antena Group.

În semifinale, echipa Mediafax va întâlni formaţia Digi Sport, duminică, de la ora 09.00. Hyperion Group şi Adevărul vor juca în cealaltă semifinală.

Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor şi organizaţiilor din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici