Cupa României: Semifinalele se vor disputa la 17 aprilie şi 22 mai 2013

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat ca ambele manşe ale semifinalelor Cupei României să se dispute în 2013, la solicitarea cluburilor Oţelul şi CFR Cluj.

182 afișări
Imaginea articolului Cupa României: Semifinalele se vor disputa la 17 aprilie şi 22 mai 2013

Cupa României: Semifinalele se vor disputa la 17 aprilie şi 22 mai 2013 (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Manşa întâi a semifinalelor ar fi trebuit să se joace în această săptămână. Partida Oţelul - Petrolul era programată miercuri, iar CFR Cluj - Astra urma să aibă loc joi.

Conform deciziei de luni a Comitetului Executiv al FRF, turul semifinalelor Cupei României va avea loc în 17 aprilie, iar returul în 22 mai. Finala se joacă la 1 iunie.

În ceea ce priveşte amânarea etapei a XX-a a Ligii I, Sandu a spus că nu a primit nicio solicitare.

Mai multe grupări din Liga I doresc amânarea partidelor rămase de disputat în acest an pentru 2013, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici