Cursele din Formula 1, amânate din cauza taifunului Hagibis

Formula 1 a anunţat, printr-un comunicat oficial, faptul că, din cauza taifunului Hagibis ce va lovi coasta Japoniei, Federaţia Japoneză de Automobilism a anulat toate cursele de sâmbătă de la Marele Premiu al Japoniei, de pe circuitul Suzuka.

1327 afișări
Imaginea articolului Cursele din Formula 1, amânate din cauza taifunului Hagibis

Cursele din Formula 1, amânate din cauza taifunului Hagibis

Oficialii Formula 1 speră ca, duminică, Marele Premiu al Japoniei se va desfăşura conform programului, taifunul Hagibis lovind coasta de sud-vest a Japoniei, sâmbătă. A treia rundă de antrenamente a fost anulată sâmbătă, aceasta având loc, duminică, înainte de începerea cursei.

”Ca urmare a anticipării impactului taifunului Hagibis, Mobilityland şi Federaţia Japoneză de Automobilism au decis anularea tuturor activităţilor programate sâmbătă, 12 octombrie. FIA şi Formula 1 sprijină această decizie în interesul siguranţei spectatorilor, ai concurenţilor şi oricărei persoane aflate pe circuitul de la Suzuka”, au transmis cei de la Formula 1, într-un comunicat oficial.

Marele Premiu al Japoniei nu este singurul eveniment afectat de taifunul Hagibis, partidele Noua Zeelandă - Italia şi Anglia – Franţa, de la Cupa Mondială de rugby, fiind anulate din acelaşi motiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici