Curtean: Sperăm că nu se va mai schimba antrenorul, sunt cam mulţi trei într-un sezon

Mijlocaşul formaţiei Dinamo Bucureşti, Alexandru Curtean, a declarat, joi, la INMS, unde a efectuat vizita medicală, că speră ca în acest sezon să nu mai fie schimbat antrenorul încă o dată, Cornel Ţălnar fiind al treilea tehnician al echipei, după Dario Bonetti şi Dorinel Munteanu.

111 afișări
Imaginea articolului Curtean: Sperăm că nu se va mai schimba antrenorul, sunt cam mulţi trei într-un sezon

Alexandru Curtean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"E un început, sperăm să fie bun, cu noul antrenor. Cred că e mult trei antrenori pentru un sezon, dar să sperăm că nu se va mai schimba, că vom avea continuitate. Şi sperăm ca asta să se vadă şi în rezultate noastre. O vom lua pas cu pas, să câştigăm cât mai multe meciuri, şi un obiectiv ar fi un loc de cupe europene. Altceva, cam greu anul ăsta", a spus Curtean.

Jucătorul dinamovist speră ca restanţele financiare pe care le au de primit fotbaliştii să fie achitate de către condcerea clubului: "Suntem pregătiţi să începem noul an. Ne e dor de fotbal, de alergare. Vom face orice sacrificiu pentru a redresa situaţia echipei. Atmosfera a fost încărcată pe toată durata turului, şi acum mai sunt probleme cu banii, dar avem promisiuni că se vor rezolva. Nu am auzit de micşorări de salarii, vom vedea dacă va fi cazul".

Mijlocaul Raphael Stănescu s-a declarat încântat de faptul că a fost chemat la prima echipă de antrenorul Cornel Ţălnar, sub comanda căruia s-a pregătit în tur.

"Trebuie să muncim mult pentru că avem de recuperat mult şi vrem să ajungem cât mai sus. Sunt fericit că nea Cornel Ţălnar a avut încredere în mine şi m-a chemat înapoi. Sper să nu-l dezamăgesc. Voi trage tare la antrenamente să-i demonstrez antrenorului că sunt o soluţie pentru primul 11. Îmi doresc să terminăm cât mai sus în clasament şi să prindem cupele europene. Personal vreau să joc cât mai multe meciuri şi să ajut Dinamo să ajungă unde îi este locul. Atmosfera este bună, dar problemele care există la club ne afectează", a spus Stănescu.

La vizita medicală efectuată joi la Institutul Naţional de Medicină Sportivă au participart următorii 24 de jucători: Cristian Bălgrădean, Kristijan Naumovski, Andrei Manyur (portari), Constantin Nica, Laurenţiu Rus, Sergiu Homei, Srgian Luchin, Dragoş Grigore, Cristian Scutaru, Marius Ioniţă, Cristian Pulhac, Ionuţ Burnea (fundaşi), Cătălin Munteanu, Sorin Strătilă, Alexandru Curtean, Cosmin Matei, Steliano Filip, Marius Alexe, Raphael Stănescu, Alin Roman (mijlocaşi), George Ţucudean, Ionel Dănciulescu, Mircea Axente şi Andrei Cristea (atacanţi).

Din lotul echipei Dinamo mai fac parte Issa Ba şi Mansaly Boubacar, care nu au ajuns în ţară din cauza unor probleme cu viza de intrare în România, precum şi Dorin Rotariu, chemat la o selecţionată de juniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici