Dan Petrescu: Obiectivul imediat e să formez o echipă puternică

Noul antrenor al echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat marţi, la prezentarea sa oficială, că își propune să formeze o trupă puternică şi eficientă, care în trei ani să lupte pentru cupele europene, informează cotidianul rus Sport Express.

39 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Obiectivul imediat e să formez o echipă puternică

Dan Petrescu: Obiectivul imediat e să formez o echipă puternică (Imagine: Mediafax Foto)

"Apreciez oportunitatea de a lucra în Rusia. Am fost chestionat repetat de ce am ales să merg în divizia secundă în Rusia după ce am jucat cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, dar hotărârea mea a fost fermă și vreau să am performanţe şi cu noua mea echipă. Obiectivul imediat este să creez o echipă puternică și eficientă, care în doi ani să fie capabilă să revină în prima ligă, iar în al treilea an să lupte pentru cupele europene", a spus Dan Petrescu, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea din Krasnodar.

Preşedintele grupării Kuban, în același timp guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkacev, a declarat că şi în vară a discutat cu Dan Petrescu despre preluarea echipei ruse. "Negocieri cu Dan Petrescu au avut loc şi în vară, am păstrat legătura. Am urmărit atent cariera lui Dan Petrescu, munca sa la Unirea merită mare respect. Am vrut să-l aducem mai demult, dar am reuşit abia acum. Trebuie să îi mulţumim finanțatorului Oleg Mkrtcian, care investeşte banii săi, în condițiile în care investiţiile în fotbal greu aduc profit", a spus Tkacev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici