Dănciulescu: Dinamo va arăta mult mai bine în meciul cu Steaua

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este convins că echipa sa va arăta mult mai bine în derbiul cu Steaua, în comparaţie cu meciul pierdut în faţa formaţiei Viitorul Constanţa (1-2).

122 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Dinamo va arăta mult mai bine în meciul cu Steaua

Dănciulescu: Dinamo va arăta mult mai bine în meciul cu Steaua (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Şi înfrângerile fac parte din viaţa fotbaliştilor. E o înfrângere neplanificată, pe care nu ne-am dorit-o. Dar ne aşteaptă o partidă mult mai grea, nu avem ce face. Eu am încredere în băieţi că mobilizarea va fi alta şi Dinamo va arăta mult mai bine sâmbătă, în Ghencea. Eu cred că suporterii îi pot motiva pe jucători, să vină cu păreri pro şi contra. Părerea lor contează foarte mult, orice sfat este binevenit şi orice încurajare e un imbold pentru băieţi. Vom încerca să le răsplătim încrederea pe care ne-o arată meci de meci. Ei sunt cu un pas înaintea noastră, trebuie să recunoaştem. Voi discuta cu jucătorii despre ceea ce înseamnă derbiul cu Steaua şi vor uita înfrângerea cu Viitorul. Dar veţi vedea un alt Dinamo sâmbătă, e derbiul numărul unu al României, fiecare jucător va dori să arate că este fotbalist. Astea sunt mecuri speciale", a declarat Dănciulescu.

Oficialul dinamovist l-a susţinut moral pe mijlocaşul Ionuţ Cioinac, cel care a greşit la ambele goluri ale formaţiei Viitorul Constanţa.

"Eu după meci am fost în vestiar şi i-am încurajat pe toţi, pentru că aşa mi se pare normal. Ce i s-a întâmplat lui Cioinac i se poate întâmpla oricui. Sunt lucruri inerente care se întâmplă în viaţa unui jucător. Noi avem încredere în el, e un jucător la început de carieră, trebuie să treacă cât mai repede peste acest moment. Viaţa unui fotbalist nu este făcută numai din bucurii, ci şi din eşecuri pe care nu le poţi controla. Poate am fost şi noi prea încrezători, după ce lucrururile mergeau foarte bine în perioada de pregătire de iarnă. Am în plan o strategie pentru a le ridica moralul, voi fi alături de ei", a mai spus Dănciulescu.

Şi atacantul George Ţucudean este încrezător că echipa pregătită de Flavius Stoican va avea puterea de a trece peste eşecul din partida de duminică: "A trecut această înfrângere, nu mai trebuie să ne gândim la acest meci. Avem un meci foarte important sâmbătă şi trebuie să ne pregătim bine. Ca atacant, normal că îmi doresc să înscriu, dar cred că într-o astfel de partidă nu contează cine marchează, e important să câştigăm".

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia FC Viitorul, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, gruparea patronată de Gheorghe Hagi impunându-se printr-un autogol al lui Cioinac şi un penalti acordat după un fault în careru comis de acelaşi jucător.

Derbiul Steaua - Dinamo din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici