Dănciulescu, învoit pentru examenul de bacalaureat

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a fost învoit de la antrenamentul de luni dimineaţa al echipei sale pentru a susţine examenul de bacalaureat la o limbă de circulaţie internaţională, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea.

184 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu, învoit pentru examenul de bacalaureat

Dănciulescu, învoit pentru examenul de bacalaureat (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Dănciulescu a fost învoit de la antrenamente pentru a-şi susţine unul dintre examenele pe care le are de dat pentru Bacalaureat", a declarat Badea.

Atacantul, în vârstă de 35 de ani, a urmat cursurile a început liceul la Slatina în 1991, apoi a urmat cursurile Grupului Şcolar "Gheorghe Bibescu", din Craiova.

De la antrenament au mai lipsit şi atacantul Marius Alexe şi mijlocaşul Gabriel Torje, care au primit câteva zile de vacanţă în plus după ce au participat cu echipa naţională la turneul amical din America de Sud, şi Elis Bakaj, Djakaridja Kone şi Zie Diabate, care au făcut parte de asemenea din loturile echipelor naţionale ale ţărilor lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici