Dănciulescu: Sper ca după meciul cu Steaua să se bucure şi suporterii după o secetă destul de mare

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, vineri, că echipa trebuie să se ridice la standardele pe care le arată suporterii de fiecare dată împotriva Stelei şi că speră ca după derbiul etapei a V-a a Ligii I fanii să aibă motive de bucurie.

67 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Sper ca după meciul cu Steaua să se bucure şi suporterii după o secetă destul de mare

Dănciulescu: Sper ca după meciul cu Steaua să se bucure şi suporterii după o secetă destul de mare (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"E prematur să spun acum dacă Steaua e mai bună sau nu decât în sezonul trecut, vom vedea la meci. Până atunci ne concentrăm pe meciul de luni (n.r. - cu ACS Poli). Întotdeauna derbiurile din tribună au fost câştigate de către suporterii noştri şi asta nu trebuie să supere pe nimeni, e o realitate dovedită de fiecare dată. Am înţeles că şi acum s-au vândut 3.000 de bilete. Echipa trebuie să se ridice la standardele pe care le arată suporterii noştri de fiecare dată împotriva Stelei. Avem nevoie de suportul lor, le mulţumim că sunt alături de noi în orice circumstanţă şi sper ca după meciul cu Steaua să se bucure şi ei după o secetă destul de mare. Am multe amintiri de la derbiuri, unele mai puţin plăcute pentru că aceste meciuri nu le poţi câştiga de fiecare dată. Îmi aduc însă aminte cu drag de meciul câştigat de noi cu 2-1 aici în «Groapă», când au pierdut campionatul. A fost meciul cu încărcătura psihică cea mai mare pe care eu l-am trăit. Mă bucur că am ieşit victorioşi din acea partidă", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a menţionat că partida pe care Dinamo o va disputa cu ACS Poli Timişoara, în etapa a patra, va fi o întâlnire plăcută: "Cu Poli Timişoara va fi o întâlnire plăcută pentru că Dan Alexa a fost un fotbalist care a jucat la noi şi a făcut performanţă cu echipa noastră. Este un prieten drag mie, îi urez succes în cariera de antrenor pentru că ştiu că nu e uşoară, dar luni noi vrem să câştigăm cele trei puncte."

Dănciulescu şi fotbalistul Patrick Petre au vândut bilete suporterilor, vineri.

Echipa Dinamo va întâlni formaţia ACS Poli Timişoara, luni, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a patra a Ligii I. În etapa a cincea, Dinamo va juca împotriva Stelei, în 9 august, tot de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici