Dani Alves va fi indisponibil între şapte zile şi zece zile

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Dani Alves, va fi indisponibil între şapte şi zece zile, din cauza unei rupturi la muşchiul solear de la piciorul drept.

50 afișări
Imaginea articolului Dani Alves va fi indisponibil între şapte zile şi zece zile

Dani Alves (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Testele făcute joi dimineaţă confirmă o mică ruptură la muşchiul solear de la piciorul drept. Jucătorul va fi indisponibil între 7 şi 10 zile", se arată pe site-ul grupării spaniole.

În principiu, Alves va rata meciul de sâmbătă cu Granada, din campionatul Spaniei, şi partida de marţi cu Ajax Amsterdam, din Liga Campionilor.

FC Barcelona are în prezent şase jucători indisponibili din cauza unor accidentări: Dani Alves, Víctor Valdes, Jordi Alba, Gerard Pique, Cesc Fabregas şi Lionel Messi. De asemenea, Xavi Hernandez şi Cristian Tello sunt incerţi pentru sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici