Daniel Natea, eliminat în turul trei la CM de judo

Sportivul Daniel Natea a fost eliminat în turul trei la categoria +100 kilograme de la Campionatul Mondial de judo de la Astana.

118 afișări
Imaginea articolului Daniel Natea, eliminat în turul trei la CM de judo

Daniel Natea, eliminat în turul trei la CM de judo (Imagine: Mediafax Foto)

Natea a trecut în primul tur de Rashed Zaidan (Africa de Sud), iar apoi de olandezul Roy Meyer, iar în turul trei a fost învins de sud-coreeanul Sung-Min Kim.

La categoria - 100 kilograme, Valentin Radu a fost învins în primul tur de argentinianul Hector Campos.

România a obţinut două medalii de argint la Campionatele Mondiale de judo prin Andreea Chiţu (52 kilograme) şi Corina Căprioriu (57 kilograme).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici