Daniel Niculae: Important este să ajut echipa să-şi atingă obiectivele

Atacantul Daniel Niculae a declarat că obiectivul său este să-şi ajute coechipierii de la Auxerre şi a subliniat că rolul său este să înscrie şi să dea pase de goluri, informează publicaţia Le Progress.

23 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae: Important este să ajut echipa să-şi atingă obiectivele

Daniel Niculae: Important este să ajut echipa să-şi atingă obiectivele (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Mă simt bine aici, chiar din ce în ce mai bine. Îmi face plăcere să-i ajut pe alţii şi cred că se vede acest lucru. Pentru mine important este să ajut echipa să-şi atingă obiectivele. Rolul meu este să marchez şi să dau pase de gol. Vestea bună e că încă ştiu să înscriu goluri. Sunt bucuros că am marcat, dar nu este o obsesie pentru mine. Important este că toate aceste goluri contează. La Nancy, golul meu ne-a adus trei puncte", a declarat Niculae.

Daniel Niculae a marcat pentru Auxerre patru goluri în acest sezon şi a dat şapte pase decisive.

Antrenorul Jean Fernandez l-a lăudat pe Niculae, despre care a spus că reprezină o piesă esenţială în dispozitivul echipei.

"În raport cu anul trecut, noi nu cvredeam că va face acest sezon bun. L-am luat pentru a marca, dar el face şi o bună treabă defensivă. Are o relaţie extrem de bună de joc cu Jelen şi le face plăcere să joace împreună", a declarat Jean Fernandez.

Auxerre joacă în această seară cu Lorient, în etapa a XXXIII-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici