Daniel Stanciu: Suntem într-o criză şi nu putem nega asta

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Daniel Stanciu, a declarat, marţi, după înfrângerea din meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-3, că formaţia pregătită de Flavius Stoican se află în criză.

93 afișări
Imaginea articolului Daniel Stanciu: Suntem într-o criză şi nu putem nega asta

Daniel Stanciu: Suntem într-o criză şi nu putem nega asta (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Suntem într-o criză şi nu putem nega asta. Sperăm să revenim cât mai repede, pentru că eu am încredere în continuare în lotul de jucători. E ruşinos să pierzi cu 3-0 pe teren propriu în faţa Chiajna, o echipă care nu a mai pierdut de mult, dar nici nu a câştigat. Suporterii au dreptate să fie supăraţi, pentru că nu e bine. În fotbal se mai întâmplă şi astfel de momente. E păcat pentru că am avut şansa de a fi şi noi acolo aproape de podium. Cred că jucătorii vor fi motivaţi de faptul că au fost apostrofaţi de suporteri. Au salariile la zi, au toate condiţiile pentru performanţă", a spus Stanciu.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 39, după eliminarea lui Andrei Marc.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ricardo Alves '13, Elhamed 53 autogol şi Dina '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici