Dănuţ Oprea: Vom aborda cu mai mult tupeu meciurile următoare

Directorul tehnic al echipei FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, miercuri, după calificarea formaţiei sale în semifinalele Cupei României, în dauna grupării FC Timişoara, scor 1-0, că elevii săi vor putea aborda mai încrezători următoarele jocuri din campionat.

8 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Oprea: Vom aborda cu mai mult tupeu meciurile următoare

Dănuţ Oprea: Vom aborda cu mai mult tupeu meciurile următoare (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc bun, am dominat mai ales în repriza a doua şi am obţinut o calificare meritată. Din fericire pentru noi, după mult timp putem privi mai cu tupeu meciurile care urmează. După duşul rece care a urmat meciului cu Astra (n. r. - scor 0-3), jucătorii au înţeles că nu mai merge cu jumătăţi de măsură şi că trebuie să pună fundul la bătaie. Dacă după meciul cu Astra i-am certat, acum nu pot decât să îi felicit pentru felul în care au crezut că pot ajunge între cele mai bune patru echipe din Cupa României. Eu am spus mereu că e bine să mergem pe ambele fronturi, şi campionat şi Cupa României, pentru că, din doi-trei paşi, putem ajunge în cupele europene. Acum sperăm să adunăm puncte şi în campionat, pentru a putea intra liniştiţi în iarnă. Trebuie să ne revenim şi să ne pregătim foarte bine pentru meciul cu Sportul Studenţesc, în care victoria este aproape vitală pentru noi", a spus Oprea.

Formaţia FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Timişoara, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost reuşit de Cristescu, în minutul 90+3. În repriza secundă, braşovenilor le-au fost anulate două goluri, pe motiv de ofsaid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici