Dario Bonetti: Nu m-ar deranja să se repete "miracolul de la Liberec"

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu s-ar supăra dacă s-ar repeta "miracolul de la Liberec" în meciul cu Metalist Harkov, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa.

118 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti: Nu m-ar deranja să se repete "miracolul de la Liberec"

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil, va fi greu să obţinem rezultatul dorit. Nu mă gândesc la miracolul de la Liberec, este istorie. Ce va fi acum este altă poveste, dar nu m-ar deranja să se repete istoria. Noi credem în continuare în calificare, altfel nu am mai fi venit aici. În fotbal mă ghidez după principiul «never say never». Nu mă gândesc la câştigurile financiare date de prezenţa în grupe, eu mă gândesc să jucăm bine şi să ne bucurăm fanii, care aşteaptă o victorie", a spus Bonetti, citat de site-ul oficial al grupării ucrainene.

Tehnicianul a adăugat că echipa sa ar fi putut scoate un egal în tur. "Avem o echipă tânără şi ar fi o bună motivaţie pentru jucători să continuăm în Europa. Cele două goluri primite la Bucureşti au fost cadouri oferite de noi celor de la Metalist, puteam scoate un egal. Statistica arată că am avut posesie mai bună, 65 la sută din meci. Dacă nu repetăm greşelile, putem obţine un rezultat pozitiv. Nu contează cine marchează, eu mă gândesc să nu mai ratăm atât. Metalist este o echipă de clasă, uitaţi-vă la diferenţa de bugete", a mai spus Bonetti.

Dinamo va întâlni joi, de la ora 21.00, în deplasare, echipa ucraineană Metalist Harkov, în cea de-a doua manşă a play-off-ului Ligii Europa. În meciul tur, Dinamo a fost învinsă, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici