Darmian o trimite pe Inter în semifinalele Cupei Italiei

Campioana în exerciţiu Inter Milano s-a calificat marţi seara în semifinalele Cupei Italiei, după o victorie cu 1-0 în faţa Atalantei, graţie unui gol marcat în repriza a doua de Matteo Darmian.

121 afișări
Imaginea articolului Darmian o trimite pe Inter în semifinalele Cupei Italiei

Echipa lui Simone Inzaghi va înfrunta acum câştigătoarea meciului de joi dintre Juventus şi Lazio pentru un loc în finală.

Inter a fost echipa mai bună în prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie, Hakan Calhanoglu fiind cel mai aproape de gol cu un şut în bară cu patru minute înainte de pauză.

Golul victoriei lui Inter a venit în minutul 57, când Darmian a primit mingea la marginea careului şi, nemarcat, a plasat-o la colţul scurt.

Atalanta a încercat să egaleze, dar apărarea lui Inter a ţinut-o în frâu până la finalul meciului.

Miercuri, Fiorentina înfruntă Torino, în timp ce Roma joacă cu Cremonese în celălalt sfert de finală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici