Daum: Mi-a ajuns, nu am nevoie de această slujbă; respect fanii, nu ştiu ce s-a scandat din tribună

La finalul victoriei României în faţa Armeniei, scor 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, selecţionerul Christoph Daum a recunoscut că va pleca la finalul campaniei, după discuţia cu Comisia Tehnică a FRF.

3327 afișări
Imaginea articolului Daum: Mi-a ajuns, nu am nevoie de această slujbă; respect fanii, nu ştiu ce s-a scandat din tribună

Daum: Mi-a ajuns, nu am nevoie de această slujbă; respect fanii, nu ştiu ce s-a scandat din tribună

În începutul intervenţiei sale, Daum a vorbit despre partida cu Armenia: "A fost un meci dificil, mai ales prima prepriză. Defensiva lor a fost alcătuită din 5 fundaşi şi patrumijlocaşi. Chiar dacă am avut o posesie cu 20% mai mare decât ei, mie mi s-a părut fatastic că echipa nu a cedat şi a marcat. Nu se termină până la final, eu am sperat, poate vă amintiţi finala Ligii Campionilor dintre Bayern şi Manchetsre United când s-au marcat două goluri în câteva minute. Trebuie să crezi mereu", a declarat Daum la TVR.

Întrebat dacă România mai are şanse de calificare, acesta a evitat răspunsul: "Nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau să vorbesc despre a crea o nouă echipă şi despre un proces de reînnoire a echipei. Vrem să ne păstrăm şansele matematice, dar trebuie să-i felicit pe băieţi pentru modul în care s-au implicat. Trebui să jucăm mai bine şi să jucăm mai bine, iar acum suntem în progres, aşa cum au demonstrat Ganea, Băluţă sau Benzar. Au nevoie de mai mult timp să crească".

"Respect presa, respect fanii, aveţi o muncă dificilă. Nu am nimic cu presa din România".

Pentru prima dată de la instalarea în funcţie, lui Daum i s-a cerut demisia de publicul român aflat pe Arena Naţională. La finalul partidei, selecţionerul a recunoscut că în urma discuţiei cu Comisia Tehnică a FRF va pleca la finalul campaniei: "Aveţi dreptate. Nu ştiu ce a scandat tribuna. Fanii au dreptul sa-mi ceară demisia. Singurul lucru pe care eu îl cer fanilor e să-i încurajeze pe băieţi. Lucrăm la multe lucruri, dar la finalul zilei depindem de rezultate. Trebuie să mergem mai departe. Nu. Am avut o întâlnire cu Comisia Tehnică, au fost câteva întrebări critice şi câteva discuţii, iar după această întâlnire au fost două opţiuni: să continuăm până în 2020 şi să reînnoim echipa, iar răspnsul lor a fost că vom continua până la finalul acestui an, nu până în 2020. Aş spune că mi-a ajuns şi nu am nevoie de această slujbă", a adăugat Daum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici