David Beckham nu are nicio şansă să participe la CM

Mijlocaşul englez David Beckham nu are nicio şansă să participe la Cupa Mondială din iunie, a declarat, luni seară, chirurgul său ortoped Sakari Orava, care l-a operat, la o clinică din Finlanda, în urma rupturii tendonului ahilean.

18 afișări
Imaginea articolului David Beckham nu are nicio şansă să participe la CM

David Beckham nu are nicio şansă să participe la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Intervenţia chirurgicală a decurs bine şi va avea nevoie de numeroase luni pentru o revenire completă", a declarat Orava.

Medicul a adăugat că Beckham nu va putea participa la Cupa Mondială: "Este destul de clar acest lucru".

David Beckham, în vârstă de 34 de ani, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, în meciul cu formaţia Chievo, câştigat, duminică, de AC Milan, scor 1-0. Beckham s-a oprit brusc din joc, fără să fi fost incomodat de vreun adversar, şi nu s-a mai putut sprijini pe piciorul stâng. A părăsit terenul în lacrimi şi a fost evacuat pe targă.

El a fost operat în Finlanda unde a petrecut şi noaptea de luni spre marţi, urmând să revină în Anglia sau Italia în cursul zilei de miercuri.

La fel ca şi în sezonul trecut, Beckham este împrumutat şase luni la AC Milan, el aparţinând grupării nord-americane Los Angeles Galaxy. Jucând regulat în Europa, mijlocaşul englez spera să-l convingă pe selecţionerul Angliei, Fabio Capello, să-l convoace pentru turneul final al Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici