David Ferrer nu va participa la turneul de la Montreal

Tenismenul spaniol David Ferrer, locul 7 ATP, a anunţat, miercuri, pe reţelele de socializare, că nu va participa la turneul de 1.000 de puncte de la Montreal, competiţie ce va începe la 10 august.

83 afișări
Imaginea articolului David Ferrer nu va participa la turneul de la Montreal

David Ferrer nu va participa la turneul de la Montreal

Ferrer a suferit o accidentare la cot şi nu a mai evoluat de la turneul de la Nottingham, din luna iunie.

La 30 iulie, şi Roger Federer, locul 2 ATP, a anunţat că nu va participa la turneul de la Montreal, pentru a fi în cea mai bună formă la ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Anul trecut, Ferrer a fost eliminat de Federer în sferturile de finală ale Rogers Cup, competiţie care a avut loc atunci la Toronto. Elveţianul a pierdut finala ediţiei 2014 în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici