David Ospina, de la Nice la Arsenal pentru patru milioane de euro

Internaţionalul columbian al echipei Nice, David Ospina, în vârstă de 25 de ani, va fi transferat de gruparea engleză Arsenal Londra, în schimbul sumei de patru milioane de euro.

86 afișări
Imaginea articolului David Ospina, de la Nice la Arsenal pentru patru milioane de euro

David Ospina, de la Nice la Arsenal pentru patru milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

După meciul amical de sâmbătă cu Boreham Wood, Arsene Wenger a declarat că va mai aduce un portar, care să creeze concurenţă pentru titularul Wojciech Szczesny, după ce Lukasz Fabianski s-a transferat, liber de contract, la Swansea, informează Nice Matin.

Potrivit sursei citate, Ospina a avut un sezon decent la Nice, însă el a arătat o formă impresionantă la Cupa Mondială din Brazilia, unde şi-a ajutat echipa naţională să ajungă până în sferturile de finală, unde a fost învinsă, scor 2-1, de ţara gazdă.

Dacă se va transfera la Arsenal, Ospina ar reprezenta al treilea transfer al verii, după Alexis Sanchez (FC Barcelona) şi Mathieu Debuchy (Newcastle United).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici