Del Piero intră în lumea sportului auto alături de Patrick Dempsey

Fotbalistul italian Alessandro Del Piero s-a asociat cu actorul american Patrick Dempsey, a cărui echipă de automobilism se va numi Dempsey/Del Piero Racing, a anunţat, marţi, Automobile Club de l'Ouest (ACO), organizatorul cursei de 24 de ore de la Le Mans.

319 afișări
Imaginea articolului Del Piero intră în lumea sportului auto alături de Patrick Dempsey

Patrick Dempsey şi Alessandro Del Piero (Imagine: msn.foxsports.com)

Echipa a depus la ACO o cerere de înscriere la cursa de la Le Mas, cu un trio de piloţi format din Patrick Dempsey, Joe Foster şi Michael Avenatti, a precizat ACO.

Pe lângă celebra cursă, Dempsey/Del Piero Racing prevede să angajeze cel puţin două maşini în acest sezon în American Le Mans Series.

Del Piero, în vârstă de 38 de ani, evoluează de vara trecută la Sydney FC, după ce a jucat aproape toată cariera la Juventus Torino (1993-2012).

"Mă pasionează automobilismul de mic copil. Sunt încântat de ocazia de a face echipă cu Patrick. Sperăm să participăm la curse de nivel înalt, iar principalul obiectiv este să câştigăm un titlu mondial", a declarat Del Piero.

Dempsey, celebrul Dr Shepherd din serialul "Grey's Anatomy", a înfiinţat echipa Dempsey Racing în 2003 şi a mai participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans în 2009, terminând pe locul 9 la categoria GT2 la volanul unui Ferrari F430. El a terminat al treilea la GT la cursa de 24 d eore de la Daytona în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici