Derby-ul FCSB - Dinamo Bucureşti se joacă astăzi, de la 20:30

FCSB o va întâlni, sâmbătă, începând cu orele 20:30, pe Dinamo Bucureşti, în etapa a douăsprezecea din Liga 1.

247 afișări
Imaginea articolului Derby-ul FCSB - Dinamo Bucureşti se joacă astăzi, de la 20:30

Derby-ul FCSB – Dinamo Bucureşti se joacă sâmbătă, de la 20:30

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă locul al nouălea, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti se află pe zece, cu 13 puncte. În ultima etapă, FCSB a înregistrat o victorie cu 3-0 în faţa Academicii Clinceni, iar Dinamo a învins FC Voluntari, cu 2-1.

Narcis Răducan, directorul sportiv al lui FCSB a prefaţat partida cu „câinii roşii”: „Nu mai este tremuratul ăla de odinioară. Dar ne pregătim special pentru acest joc. Doar pentru faptul că ne vor aştepta 25 - 30 de mii de spectatori. Până astăzi se dăduseră 20.000. Meciul vine într-un moment bun al ambelor echipe. Sperăm să câştigăm. Avem şi noi atuurile noastre, dar şi Dinamo are. Cred că este un plus de valoare pentru noi, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Nu este o garanţie faptul că pe hârtie suntem favoriţi. Sper ca Bogdan să fi fost inspirat în această săptămână. Au executant bun şi vin foarte bine la cap. Vin foarte bine pe tranziţie pozitivă. Spiritul lui Hâldan o să-i mobilizeze. De partea noastră este valoarea jucătorilor şi parcursul din ultimele etape. Există o încredere ridicată şi de aici ne extragem speranţa”.

„E un derby, e important, dar nu simt o presiune prea mare. Vreau să câştigăm, cu siguranţă, şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun, dar cea mai bună echipă va câştiga. Într-un derby este vorba despre tactică şi va fi dificil pentru jucători. FCSB are o echipă bună şi ne va fi greu. Coman este un jucător periculos, dar mai sunt şi alţii la fel, au doi fundaşi centrali foarte buni. Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare, este un meci ca oricare altul. Nu sunt relaxat, dar nu simt o presiune, pentru mine e un meci ca oricare altul”, a spus Dusan Uhrin, la conferinţa de presă.

Echipe probabile:

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planic, Panţâru - Oaidă, Popescu, Tănase - Man, Hora, Coman
Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Filip, Mrzljak - Moura, Nistor, Moldoveanu - Montini

Taguri:
fcsb,
dinamo,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici