Diana Bulimar s-a accidentat şi nu va participa la CM de gimnastică

Gimnasta Diana Bulimar nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastică, din luna octombrie, din cauza unei accidentări la genunchi, informează pagina de Facebook a Lotului Feminin de Gimnastică al României.

524 afișări
Imaginea articolului Diana Bulimar s-a accidentat şi nu va participa la CM de gimnastică

Diana Bulimar (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"O veste tristă! Genunchiul Dianei Bulimar a cedat şi gimnasta va rata nu doar Naţionalele ci şi Mondialele! Medicii de la Viena au asigurat-o însă pe Diana că îşi va reveni repede dacă respectă indicaţiile lor! Multă sănătate, Diana!", scrie sursa citată.

În vârstă de 18 ani, Diana Bulimar are în palmares o medalide de bronz la Jocurile Olimpice (cu echipa) şi două de aur (cu echipa), una de argint (bârnă) şi una de bronz (sol), la Campionatele Europene.

Campionatele Mondiale au loc în luna octombrie, la Nanning (China).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici