Dinamo a pierdut primul meci de pregătire din stagiul din Turcia, scor 1-3, cu Bursaspor

Echipa Dinamo a pierdut primul meci amical disputat în stagiul de pregătire din Turcia, după ce a fost învinsă, cu scorul de 3-1 (3-0), de formaţia Bursaspor, locul cinci în prima ligă turcă, informează site-ul oficial al grupării dinamoviste.

111 afișări
Imaginea articolului Dinamo a pierdut primul meci de pregătire din stagiul din Turcia, scor 1-3, cu Bursaspor

Dinamo a pierdut primul meci de pregătire din stagiul din Turcia, scor 1-3, cu Bursaspor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Pentru Dinamo a marcat Boubacar, în minutul 89, el transformând un penalti obţinut de Patrick Petre.

Golurile formaţiei Bursaspor au fost marcate de Volkan Şen '11, Cedric Bakambu '33 şi Ozan Tufan '40.

În partida amicală cu Bursaspor, antrenorul Mihai Teja l-a folosit şi pe fundaşul central eston Mikk Reintam (24 de ani), care a jucat ultima oară pentru Nomme Kalju FC, în campionatul Estoniei.

În prima repriză a meciului cu Bursaspor, Teja a trimis în teren următorii jucători: Marc - Bărboianu, Mikk Reintam, Durimel, S. Filip - I. Şerban, ElHamed - C. Matei, V. Lazăr, D. Rotariu - M. Niculae.

În partea secundă au evoluat: Marc - Fai, Nedelcearu, Durimel, S. Filip - Boubacar, ElHamed - Gavrilă, V. Lazăr, Bilinski - M. Niculae.

Au mai jucat: Patrick Petre, A. Radu, Henrique, Dudea

Următorul meci al dinamoviştilor va avea loc, luni, de la ora 15.00, în compania formaţiei FC Erzgebirge Aue (ultimul loc în liga a doua germană).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici