Dinamo Bucureşti l-a achiziţionat pe mijlocaşul olandez Ricky van Haaren

Mijlocaşul olandez al echipei FC Dordrecht, Ricky van Haaren, a semnat, miercuri, un contract pe două sezoane cu formaţia Dinamo Bucureşti, a anunţat a anunţat directorul general Dinu Gheorghe pe site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

316 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti l-a achiziţionat pe mijlocaşul olandez Ricky van Haaren

Dinamo Bucureşti l-a achiziţionat pe mijlocaşul olandez Ricky van Haaren (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este un pas important în cariera mea. Sper să confirm încrederea tuturor dinamoviştilor. Am remarcat pe site-ul clubului că Dinamo are suporteri fantastici. M-au impresionat coregrafiile fanilor, numai la Feyenoord am mai văzut aşa ceva. Sunt de câteva ore în România, am văzut stadionul, statuia lui Cătălin Hîldan... Sunt convins că mă voi adapta foarte repede la Dinamo", a declarat Van Haaren pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Ricky van Haaren, care va împlini duminică 24 de ani, s-a născut la Rotterdam, a fost selecţionat la toate loturile naţionale de juniori şi tineret ale Olandei şi a evoluat în cariera sa pentru echipele Feyenoord Rotterdam, VVV Venlo, ADO Den Haag şi FC Dordrecht.

Mijlocaşul olandez a efectuat, miercuri dimineaţă, vizita medicală la INMS şi se va alătura lotului dinamovist în stagiul de pregătire de la Baveno (Italia), programat în perioada 18 iunie - 3 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici