Dinamo Bucureşti, medalie de bronz în Liga Naţională de handbal masculin

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a câştigat joi, pe teren propriu, medalia de bronz a Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia Potaissa Turda, cu scorul de 41-24 (21-10), în cea de-a doua partidă din trei programate în finala mică.

87 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, medalie de bronz în Liga Naţională de handbal masculin

Dinamo Bucureşti, medalie de bronz în Liga Naţională de handbal masculin (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În primul meci al finalei mici, disputat sâmbătă, la Turda, Dinamo s-a impus cu scorul de 35-26 (18-12), iar succesul de atunci, cumulat cu cel de joi, duc scorul general la 2-0, Dinamo cucerind astfel medalia de bronz a sezonului.

Titlul naţional în 2015 a fost câştigat de Minaur Baia Mare, care a învins în două meciuri, din trei programate în finala mare, formaţia CSM Bucureşti.

Astfel, Minaur Baia Mare va reprezenta România în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici