Dinamo câştigă în deplasarea de la Piteşti cu un gol de la jumătatea terenului. Ricardo Grigore s-a revoltat pe arbitrii la finalul meciului

  • FC Argeş – Dinamo 0-1
  • Dinamo a urcat pe locul 11 în Liga 1
  • Dinamo nu mai câştigase 3 meciuri la rând din aprilie 2019
589 afișări
Imaginea articolului Dinamo câştigă în deplasarea de la Piteşti cu un gol de la jumătatea terenului. Ricardo Grigore s-a revoltat pe arbitrii la finalul meciului

Sursa foto: Mediafaxfoto

E sigur că 1+1 fac 2, e sigur că soarele răsare dimineaţa şi e sigur că în acest sezon din Liga 1, Dinamo dă cele mai frumoase goluri.

„Câinii Roşii” au câştigat în deplasare cu FC Argeş după un gol fantastic marcat de spaniolul Camara de la 50 de metri. Este a doua oară în acest an când fotbaliştii lui Dinamo dau gol de la jumătatea terenului.

Meciul a avut, însă, şi faze foarte controversate. În prelungirile meciului, FC Argeş nu a primit un penalty după ce Ricardo Grigore a căzut peste Drăghici. La interviul de după meci, tot fundaşul lui Dinamo a fost foarte revoltat.

RICARDO GRIGORE, Dinamo: Veniţi să daţi dumneavoastră interviu! Da, ce să…Să nu uităm ce ne-au făcut nouă arbitrii până acum, că ar trebui să tacă din gură majoritatea.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici