Dinamo mai are doar 3 jucători pozitivi. Dănciulescu acuză felul în care a fost gestionată situaţia: „A fost rea-voinţă"

  • Dinamo a avut 18 jucători testaţi pozitiv cu Covid-19, însă la ultimul test au mai fost doar 3 cazuri
  • Andrei Sin, Mihai Popescu şi Diego Fabbrini sunt jucătorii care au în continuare coronavirus
  • Ionel Dănciulescu acuză felul în care a fost gestionată situaţia
326 afișări
Imaginea articolului Dinamo mai are doar 3 jucători pozitivi. Dănciulescu acuză felul în care a fost gestionată situaţia: „A fost rea-voinţă"

Dinamo mai are doar 3 jucători pozitivi: „A fost rea-voinţă"

Dinamo a scăpat, în mare măsură de cazurile de coronavirus. După CFR Cluj, şi la Dinamo un număr mare de jucători sunt acum negativi. Doar 3 dintre ei sunt în continuare infectaţi.

Ionel Dănciulescu a vorbit pentru Mediafax despre situaţie.
 
„Probabil dacă o să fie totul ok, o să intrăm în cantonament. E imposibil, din punctul meu de vedere, ca jucătorul să reziste la atâtea meciuri într-un interval atât de scurt”, a declarat acesta.

Team managerul echipei acuză că alte cluburi au fost tratate altfel după ce au avut infectări.

„Am văzut că atunci când a fost prima perioadă, cu magazionerul, a trebuit să stăm 5 zile. Alţii se testează în aceeaşi zi de 3 ori, alţii fac antrenamente. Noi n-am făcut, noi am stat fără antrenamente, fără nimic. Mi se pare o situaţie rău voită pentru noi toţi”, a comentat acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici