Dinu Gheorghe: Arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul?

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, luni seară, după remiza cu Pandurii, scor 1-1, că arbitrajul de la această partidă a fost prost şi a precizat că el nu controlează arbitrii, informează prosport.ro.

19 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul?

Dinu Gheorghe: Arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul? (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu am încercat să fac nicio alianţă cu Poli Timişoara împotriva granzilor. Bun, acum să vă zic de Borcea, care mă acuză că am făcut jaf la drumul mare. Să vă spună el de ce nu-l acuză pe Drăgănescu, ci pe Rapid. Pentru că acelaşi arbitru a favorizat-o pe Dinamo altădată. Eu l-am acuzat mereu pe Drăgănescu, iar azi a arbitrat prost. Eu nu controlez arbitrii. Nu mă interesează ce spune Borcea despre mine, că v-am zis, este hârtie igienică. Ce spune Becali mă mai interesează, că mi-e simpatic. Borcea este un «no name». Nu i-am zis lui Borcea că vreau <>, nu pot să am încredere într-un inculpat penal. Nu are de ce să-mi fie ruşine după meciul din seara asta, că nu am făcut nimic. Am recunoscut că arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul? O facem şi pe asta" , a spus Dinu Gheorghe la Gsptv.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

După această partidă, acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că a fost "jaf la drumul mare" şi că pe Dinu Gheorghe "îl roade invidia", iar finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus că a fost "cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc" şi că preşedintele grupării giuleştene are legături cu arbitrii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici