Dinu Gheorghe spune că Deaconu merita încredere în continuare la preşedinţia CCA

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, că Alexandru Deaconu merita încredere în continuare în fruntea arbitrajului românesc, precizând că numirea grecului Kyros Vassaras în funcţia de preşedinte al CCA este opţiunea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

53 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe spune că Deaconu merita încredere în continuare la preşedinţia CCA

Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Prin această schimbare poate puţin scade credibilitatea românilor implicaţi în arbitraj, ceea ce nu e normal. Dar e opţiunea preşedintelui FRF şi a Comitetului Executiv să îl numească pe Vassaras. Poate era mai bine să continuăm cum a fost, pentru că în primăvară cel puţin a fost o perioadă bună în arbitrajul românesc. Dacă în toamnă au mai fost ceva erori, în primăvară nu au mai fost şi competiţia a fost destul de încinsă. Aşa că oamenii ăia (n.r. - preşedintele Alexandru Deaconu şi echipa sa) meritau încredere în continuare, dar eu spun doar ce cred eu şi atât, arbitrajul nu este atributul meu", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul este însă de părere că Vassaras trebuie lăsat să îşi ducă proiectul până la capăt. "Vassaras cred că are un proiect pe care l-a expus preşedintelui FRF şi trebuie să îl lăsăm să îl ducă la capăt. Dar depinde cât de mult va reuşi el să pătrundă în tainele arbitrajului românesc", a adăugat Dinu Gheorghe la finalul Adunării Generale a LPF.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, vineri, cu unanimitate de voturi, numirea grecului Kyros Vassaras în funcţia de preşedinte al CCA.

Vassaras îl înlocuieşte în funcţie pe Alexandru Deaconu, care se afla la conducerea CCA din august 2012. Deaconu va face parte în continuare din Comisia Centrală a Arbitrilor în calitate de vicepreşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici