Director sportiv FC Sevilla: Rusescu nu va pleca

Directorul sportiv al clubului FC Sevilla, Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi" a declarat, marţi, că atacantul Raul Rusescu, achiziţionat în această vară de la Steaua Bucureşti, nu va părăsi gruparea spaniolă, informează site-ul diariodesevilla.es.

9469 afișări
Imaginea articolului Director sportiv FC Sevilla: Rusescu nu va pleca

Raul Rusescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lotul a fost stabilit, Rusescu nu va pleca. El joacă foarte puţin acum, deoarece unor jucători le trebuie mai mult timp de acomodare şi de recuperare după vacanţă. Antrenorul are un plan pentru el ca să scurteze această perioadă. Evoluţiile lui Rusescu vor fi bune, suntem siguri de asta. El va fi cât de curând la dispoziţia antrenorului", a spus Monchi, citat de diariodesevilla.es.

Tehnicianul echipei Unai Emery a afirmat, în urmă cu o săptămână, că atacantul român mai are nevoie de pregătire fizică.

Presa a scris în ultima perioadă că Raul Rusescu ar putea fi împrumutat de FC Sevilla la Steaua sau la formaţia Racing Santander, din liga a treia spaniolă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici