Djokovic, pus la zid după excluderea de la US Open. Ce spun Darren Cahill şi John McEnroe/ Plus incidentul din 2017, la finala de la Doha

  • Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open pentru lovirea unui arbitru
  • Numărul 1 mondial a fost criticat de nume mari din tenis precum Darren Cahill sau John McEnroe
  • Djokovic a fost întrebat în 2017 dacă se teme de o sancţiune după un gest similar
2003 afișări
Imaginea articolului Djokovic, pus la zid după excluderea de la US Open. Ce spun Darren Cahill şi John McEnroe/ Plus incidentul din 2017, la finala de la Doha

Djokovic, pus la zid după excluderea de la US Open. Ce spun Darren Cahill şi John McEnroe

Novak Djokovic este out de la US Open. Numărul 1 mondial a fost descalificat pentru lovirea unui arbitru cu o minge. Sârbul a fost criticat din toate părţile pentru gestul său inconştient. Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a comentat pentru un post australian meciul. El a luat apărarea organizatorilor pentru decizia de descalificare.

"Alţi jucători au fost descalificaţi pentru mai puţin. Numele jucătorului sau locul din clasament nu trebuie să conteze. A fost luată decizia corectă" a spus Cahill.
 
Legendarul John McEnroe a spus despre Djokovic că va fi "băiatul rău din tenis" de acum încolo. Între timp, rivalul lui Nole, Nick Kyrgios, l-a luat peste picior. A postat un sondaj în care întreba ce suspendare ar fi primit el pentru un asemenea gest.
 
Djokovic nu este la prima abatere de acest gen. În 2017, la finala Doha, a fost aproape să lovească arbitrul cu racheta. La final a ales să se răzbune pe jurnalişti în loc să admită greşeala.
 
 
 
 
Novak Djokovic: Sunteţi incredibili! 
Reporter: Ce e incredibil?
Novak Djokovic: Pentru că mereu vă agaţaţi de astfel de momente, e incredibil
Reporter: Pentru că faci în continuare astfel de lucruri
Novak Djokovic: Eu fac în continuare astfel de lucruri? De ce nu sunt suspendat atunci? 
Reporter: Ai aruncat racheta aproape de arbitrul de linie
Novak Djokovic: Am aruncat aproape? Tot nu sunt suspendat! Dacă nu e aproape, nu e aproape.
Reporter: Dacă loveşti un spectator, poate să fie ceva serios
Novak Djokovic: Poate să fie ceva serios, da, sigur. Sau putea să ningă. Poate că ningea în arenă astăzi, dar nu s-a întâmplat, nu? 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici