Doi jucători polonezi de tenis, suspendaţi de ITF

Doi jucători polonezi de tenis, Arkadiusz Kocyla şi Piotr Gadomski, au fost suspendaţi de federaţia internaţională de tenis (ITF) pentru cinci, respectiv şapte ani.

375 afișări
Imaginea articolului Doi jucători polonezi de tenis, suspendaţi de ITF

Doi jucători polonezi de tenis, suspendaţi de ITF

Ei au fost suspendaţi de Tennis Integrity Unit, organizaţia anticorupţie a ITF. De asemenea, ei au fost amendaţi şi cu câte 15.000 de dolari.

Arkadiusz Kocyla are 21 de ani şi este locul 806 în clasamentul mondial, iar Piotr Gadomski are 24 de ani şi ocupă poziţia 739.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici