Doi titani ai tenisului, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, acuzaţi că au încălcat regulamentul ATP

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au fost acuzaţi de directorul turneului de la Viena, Edwin Weindorfer, că au încălcat regulamentul ATP, luând parte la un meci demonstrativ în timpul sezonului.

2935 afișări
Imaginea articolului Doi titani ai tenisului, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, acuzaţi că au încălcat regulamentul ATP

Doi titani ai tenisului, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, acuzaţi că au încălcat regulamentul ATP

Djokovic şi Nadal se vor duela, la data de 24 octombrie, în Kazakhstan, într-un meci demonstrativ, în scop caritabil.

”Nu cred că este bine că se organizează meciuri demonstrative în timpul evenimentelor ATP. Jucătorii sunt membri ATP. După Turneul Campionilor, când se termină sezonul, pot juca meciuri demonstrative”, a declarat, conform Express, Weindorfer.

”A fost nevoia de directorul ATP, Chris Kermode, pentru că, în regulament, este menţionat faptul că nu se pot organiza jocuri demonstrative în timpul turneelor”, a adăugat Edwin Weindorfer.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici