DOLIU în lumea sportului: A murit Ludmila Belousova, dublă campioană olimpică la patinaj artistic

Dubla campioană olimpică la patinaj artistic în proba de perechi, Ludmila Belousova, a încetat din viaţă vineri, la vârstă de 81 de ani, informează TASS.

2152 afișări
Imaginea articolului DOLIU în lumea sportului: A murit Ludmila Belousova, dublă campioană olimpică la patinaj artistic

DOLIU în lumea sportului: A murit Ludmila Belousova, dublă campioană olimpică la patinaj artistic

Ludmila Belousova a cucerit alături de Oleg Protopopov medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 1964 de la Innsbruck, respectiv la Jocurile Olimpice din 1968 de la Grenoble.

Cei doi au mai devenit de patru ori campioni europeni, în 1965, 1966, 1967 şi 1968. Tot de patru ori au cucerit şi titlul mondial, în aceeaşi ani în care au devenit campioni europeni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici