Donald Sterling ar suferi de Alzheimer

Doctorul Meril Sue Platzer a mărturisit, luni, în timpul procesului prin care Shelly Sterling încearcă să-l oprească pe soţul său Donald să vândă clubul Los Angeles Clippers către omul de afaceri Steve Ballmer, că proprietarul echipei de baschet ar suferi de Alzheimer.

87 afișări
Imaginea articolului Donald Sterling ar suferi de Alzheimer

Donald Sterling ar suferi de Alzheimer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Platzer a declarat că a fost angajată de Shelly Sterling pentru a-l evalua şi diagnostica pe baza unor teste efectuate timp de două ore la reşedinţa celor doi. La evaluare a fost prezent şi un avocat, informează cbssports.com

"După ce s-a terminat evaluarea, i-am spus lui şi doamnei Sterling, că cel mai probabil suferă de Alzheimer", a spus Platzer.

Întrebată de avocatul lui Shelly Sterling, Pierce O'Donnell, care a fost reacţia omului de afaceri, Platzer a răspuns: "Mi-e foame. Vreau să mănânc".

Donald Sterling este dat în judecată de soţia sa, care încearcă să oprească vânzarea clubului către Steve Ballmer. Vânzarea clubului este condiţionată de rezultatul acestui proces. Totuşi, acţiunea în instanţă a lui Shelly Sterling ar putea depăşi termenul de 15 iulie, până când oferta fostului director executiv al Microsoft este valabilă.

Donald Sterling, un miliardar în vârstă de 80 de ani, a fost suspendat pe viaţă de NBA după ce a făcut afirmaţii rasiste în timpul unei conversaţii private cu asistenta sa, căreia i-a reproşat că "se afişează alături de negri".

Conversaţia a fost înregistrată de tânără şi dată publicităţii de TMZ, provocând un val de indignare în SUA. NBA a reacţionat imediat şi l-a suspendat pe Sterling, de asemenea amendându-l cu 2,5 milioane de dolari. Forul a recomandat ca proprietarul LA Clippers să fie schimbat.

Sterling şi-a cerut scuze într-un interviu acordat postului CNN şi a precizat că nu este rasist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici