Dorinel Munteanu: Mutu va trebui chemat la naţională dacă va juca la fel până la meciul cu Bosnia

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri seară, că Adrian Mutu va trebui convocat la echipa naţională a României dacă până la partida cu Bosnia-Herţegovina va continua să joace la fel de bine la Fiorentina.

18 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Mutu va trebui chemat la naţională dacă va juca la fel până la meciul cu Bosnia

Dorinel Munteanu: Mutu va trebui chemat la naţională dacă va juca la fel până la meciul cu Bosnia (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Adi surprinde pe toată lumea, sincer, şi pe mine m-a surprins. După o perioadă lungă în care nu a jucat, revine, şi în al treilea meci dă două goluri. Trece cu uşurinţă peste problemele pe care le-a avut, intră, marchează, este adulat de toată lumea. E clar însă că are nevoie de continuitate. Răzvan (n.r. - selecţionerul Răzvan Lucescu) decide, dar dacă până la meciul cu Bosnia va juca la fel, va marca, e clar că va trebui chemat", a spus Munteanu.

Echipa AC Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Catania, într-un meci din etapa a XXVIII-a din Serie A. Mutu a jucat 70 de minute, a marcat două goluri şi a creat faza celui de-al treilea înscris de Gilardino.

Echipa naţională a României întâlneşte la 26 martie, în deplasare, reprezentativa Bosniei-Herţegovina, într- o partidă contând pentru grupa D a preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici