Dorinel Munteanu: Nu e un avantaj pentru noi că s-a schimbat antrenorul la Steaua

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că nu este în avantajul formaţiei Oţelul faptul că Steaua, adversarul echipei gălăţene în etapa a IX-a a Ligii I, şi-a schimbat antrenorul cu doar două zile înaintea partidei.

79 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu e un avantaj pentru noi că s-a schimbat antrenorul la Steaua

Dorinel Munteanu: Nu e un avantaj pentru noi că s-a schimbat antrenorul la Steaua (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"În general o schimbare de antrenor crează un şoc echipei, aduce un plus de motivaţie pentru ei, ceea ce nu-i un lucru care să ne avantajeze. Pe mine însă nu prea mă interesează ce se întâmplă la alte echipe, ci doar la echipa mea. În ceea ce ne priveşte, datele meciului nu s-au schimbat pentru noi. Am urmărit partida din Europa League a Stelei şi cred că puteau foarte bine şi să câştige acel meci. Cât despre numirea lui Ilie Stan la cârma Stelei, nu pot spune decât că este un antrenor căruia i s-a dat şansa să antreneze Steaua, aşa cum s-a întâmplat cu mulţi tehnicieni în ultima vreme", a declarat Dorinel Munteanu.

Meciul Steaua-Oţelul, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, la Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici