Dorinel Munteanu: Oţelul a revenit pentru că este dopată cu pregătire fizică

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după victoria echipei sale, scor 2-1, în faţa Gloriei Bistriţa, că formaţia sa a revenit pentru că este dopată cu pregătire fizică.

54 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Oţelul a revenit pentru că este dopată cu pregătire fizică

Dorinel Munteanu: Oţelul a revenit pentru că este dopată cu pregătire fizică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Rezultatul a venit în urma unei reprize a doua foarte-foarte bună a noastră. Am început jocul crispat, fără siguranţa cu care ne-am obişnuit. Am dat posibilitatea adversarului să fie periculos, am şi avut noroc în prima repriză, dar în partea a doua am demonstrat că ne merităm locul în clasament. În 10 oameni am reuşit să impunem ritmul jocului şi să întoarcem rezultatul. Îmi felicit echipa în primul rând pentru efortul depus şi mulţumesc publicului, care ne-a susţinut şi ne-a făcut să nu simţim lipsa jucătorului eliminat. Am revenit datorită pregăririi fizice. Nu e un secret, această echipă este dopată cu pregătire fizică", a spus Munteanu.

După ce, sâmbăta trecută, ratase un penalti în meciul amical cu Astra Ploieşti (scor 2-1 pentru Oţelul), mijlocaşul echipei gălăţene, Alejandro Viglianti, a transformat lovitura de pedeapsă prin care formaţia sa a câştigat jocul cu Gloria şi a declarat că dedică reuşita mamei sale:

"Suntem epuizaţi, dar fericiţi pentru această victorie meritată, care ne menţine pe primul loc în clasament. Am avut încredere atunci când am executat penaltiul şi dedic acest gol mamei mele care îşi sărbătoreşte ziua de naştere".

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, i-a felicitat pe jucătorii formaţiei sale:

"O victorie senzaţională, prin prisma faptului că am jucat mai bine de o oră cu un om mai puţin, reuşind să întoarcem rezultatul. E adevărat că în prima repriză puteam să mai primim vreo trei goluri, dar la capătul meciului de astăzi putem spune că suntem o echipă care contează. Felicit jucătorii pentru efortul teribil pe care l-au făcut pe un teren destul de greu din cauza ploii".

Echipa Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 2-1 (0-1), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Antal '67 şi Viglanti '84 (penalti), iar oaspeţii au punctat prin Junior Moraes '20 (penalti). Din minutul 19, gazdele au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Sârghi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici