Doroftei: Copiii dornici să-şi schimbe viaţa prin box trebuie ajutaţi, nu împiedicaţi

Fostul campion mondial Leonard Doroftei a declarat vineri pentru MEDIAFAX că este anormal ca România să nu poată participa la Campionatul Mondial de tineret din Armenia, deoarece FR Box este dezafiliată, apreciind că puştii dornici să-şi schimbe viaţa prin box trebuie ajutaţi şi nu împiedicaţi.

134 afișări
Imaginea articolului Doroftei: Copiii dornici să-şi schimbe viaţa prin box trebuie ajutaţi, nu împiedicaţi

Leonard Doroftei (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

"FR Box trebuie să trăiască şi să meargă mai departe. Era de datoria mea şi a echipei noastre să păstrăm numele şi de aceea am înregistrat marca FR Box la OSIM. Boxul este lumea care mi-a schimbat viaţa încă de copil. Şi de aceea copiii dornici să-şi schimbe viaţa prin box trebuie ajutaţi, nu împiedicaţi. Cum s-a întâmplat prin faptul că nu pot participa la CM de tineret de la Erevan (25 noiembrie - 8 decembrie), deoarece FR Box a fost dezafiliată.

Pentru asta am început diverse vizite la centre din ţară, într-o campanie non-violenţă. Am fost la Vâlcea, o să mergem la Reşiţa, Iaşi şi alte oraşe", a spus Doroftei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici