Doroftei: Ne aşteptam la astfel de şicane, dar la unele mai urâte

Fostul pugilist Leonard Doroftei a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că se aştepta la şicane din partea FR de Box pentru a nu fi lăsat să candideze pentru funcţia de preşedinte şi a precizat că, în urma deciziei Biroului Federal de a valida doar două candidaturi, îl va susţine pe Relu Auraş în dauna lui Fănel Trandafir.

185 afișări
Imaginea articolului Doroftei: Ne aşteptam la astfel de şicane, dar la unele mai urâte

Leonard Doroftei (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Noi chiar ne aşteptam la astfel de şicane, dar la unele mai urâte. Din partea lor te aştepţi la orice. Cred că oamenii vor înţelege despre ce e vorba în Federaţia Română de Box. S-a făcut o dictatură. Probabil că nu mai am nicio şansă să candidez dacă nu m-au acceptat. Dacă oamenii chiar doresc să particip la alegeri, probabil se vor ridica în picioare şi vor cere să fiu lăsat să particip. Trebuie să fie o luptă corectă la federaţie, nu trebuie să ajungem la certuri, pentru că până la urmă toţi am luat pumni pentru federaţia asta, toţi am muncit pentru federaţia asta şi toată lumea ar trebui să fie lăsată să candideze", a spus Doroftei.

Leonard Doroftei a precizat că va încerca să convingă cluburile să îl voteze pe Relu Auraş la alegerile de vineri. "Mergem cu Relu Auraş, bineînţeles. Îl vom susţine pe el. Acum nu ştim ce credibilitate are Relu Auraş, va trebui să îi ajutăm pe oameni să înţeleagă că este varianta cea mai bună ca să scăpăm de nebuniile lui Rudel şi de oamenii care îl înconjoară. Vrem ca boxul să fie un ambasador în lumea asta pentru noi toţi şi un alt copil să-şi schimbe viaţa aşa cum am făcut-o eu. Nici ăia de la AIBA nu sunt proşti, că s-au mai lovit de astea şi şi-au dat seama de măgării, preşedintele îl lasă pe omul lui să conducă", a adăugat Doroftei.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Biroul Federal a validat doar două dintre cele şapte candidaturi depuse pentru alegerile din 23 noiembrie, cele ale lui Relu Aureş şi Fănel Trandafir.

În schimb, candidaturile lui Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Bogdan Stoicescu, Marian Simion şi Titi Tudor au fost respinse, deoarece niciunul dintre cei cinci nu a făcut parte din Biroul Federal în perioada 2007-2010, aşa cum prevede statutul FR Box.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici