Dragomir: Cred că vine Olăroiu la naţională

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că antrenorul Cosmin Olăroiu va prelua conducerea tehnică a naţionalei României, după plecarea lui Răzvan Lucescu

137 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cred că vine Olăroiu la naţională

Dragomir: Cred că vine Olăroiu la naţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că vine Olăroiu la naţională. Oricum, numai preşedintele Federaţiei ştie sigur cine va fi antrenor, asta e sarcina lui", a spus Dragomir la Fanatik Show, informează site-ul prosport.ro.

Referitor la faptul că acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Răzvan Lucescu pentru a conduce formaţia giuleşteană, Dragomir a spus: "Avem ce învăţa de la Copos! Cu bani puţini face echipă adevărată. E o mare lovitură faptul că l-a luat pe Răzvan. Prin transferurile pe care le-a făcut, vă spun eu că Rapid va fi campioană".

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Răzvan Lucescu a renunţat la funcţia de selecţioner al naţionalei şi că prima reprezentativă va fi condusă în turneul din America de Sud de antrenorul echipei de tineret, Emil Săndoi, şi Ştefan Iovan.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Răzvan Lucescu pentru preluarea echipei "alb-vişinii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici